Doktor.se – Läkarintyg

Doktor.se läkarintygDoktor.se grundades 2016, och kallar sig själva en av Sveriges största nätläkare. Dock har man liksom Kry även fysiska vårdcentraler. Hos Doktor.se kan man få hjälp av läkare som tex. kan skriva ut läkarintyg, men också sjuksköterskor, psykologer och specialister inom olika områden. Totalt på Doktor.se arbetar cirka 1,250 personer, och bolaget drivs av Doktorse Nordic AB. Man säger sig ha ett betyg på 4,8 / 5 på deras app i Appstore.

Läkarintyg hos Doktor.se

För att skaffa ett läkarintyg hos Doktor.se går du till deras hemsida, och klickar på ”få vård nu” eller ”Hämta appen”. Där kan du logga in med mobilt-bank ID och sedan anger du lite uppgifter som mejl-adress, och namn. Därefter anger du typ av ärende och svarar på lite frågor, vilket kan ske via tex. en chatt-robot. När du kommer vidare sen har du möjlighet att välja / boka tid.

Priser och tider för läkarintyg

Ett patientbesök med läkarintyg hos Doktor.se kostar så lite som 0 kr beroende på ålder samt var du bor. Doktor.se har öppet dygnet runt, alla dagar i veckan och ofta kan det vara lägre väntetid än ett par timmar för att få tid.

Fysiska mottagningar hos Doktor.se

Doktor.se har även cirka 20 fysiska mottaggningar, vilket är ett bra komplement om du tex. skulle behöva ett fysiskt besök för att kontrollera exempelvis en skada. Vänligen kolla på deras hemsida om det finns en vårdcentral nära dig, samt om de skulle kunna hjälpa dig i det aktuella fallet.

Besök: www.doktor.se