Kry.se – Läkarintyg

Kry läkarintygKry är det svenska namnet för Livi, vilka kallar sig Europas största vårdgivare, och som funnits i Sverige sedan 2015 i form av Kry. Man erbjuder rådgivning från läkare, psykologer och sjuksköterskor via såväl chatt, som video-möten, och man har också ”riktiga” vårdcentraler på flera olika platser runtom i Sverige. Man har idag över 1300 anställda, och säger sig hittills ha haft över 7 miljoner vårdmöten, varav 4 miljoner i Sverige. Kry hävdar själva att man har 98% kundnöjdhet, och att det genomsnittliga betyget för deras app i Appstore är över 4,5/5.

Läkarintyg hos Kry

För att boka tid hos Kry för ett läkarintyg ska du till en början gå till Kry.se och logga in med ditt Bank-ID. Du kan också ladda ner appen till din mobil, och finns tillgänglig att ladda ner till såväl iPhone (Appstore) som Android (Google Play). När du väl logga in, ska du sedan svara på några frågor, och ges möjlighet att boka en tid.

Tider och pris för läkarintyg

Patientavgiften hos Kry varierar med din ålder och var du bor, men är ofta 0 kr på grund av att staten stöttar vårdgivaren. Det brukar ofta finnas gott om tider hos Kry, och ibland finns det tider i stort sett omgående (inom 10 minuter). Det finns även tider på natten för den som skulle behöva det, då Kry har öppet dygnet runt, alla dagar i veckan.

Även fysiska vårdcentraler

Kry har i skrivande stund (2022) 27 stycken vårdcentraler runtom i Sverige. På så sätt kan detta vara ett komplement om du även på grund av en skada skulle behöva göra en fysisk undersökning. Kolla på Kry´s hemsida var vårdcentralerna är belägna, och vad de kan erbjuda.

Besök: www.kry.se

Info och läkarintyg hos Doktor.se finner du här.